VORES GAVEKORT GÆLDER TIL THE FAT PIKE, FATTY’S OG THE PIZZA BRO. SÅ OM DER ØNSKES EN RESTAURANT OPLEVELSE ELLER UFORMEL TAKE AWAY SÅ DÆKKER GAVEKORTET SÅ AT SIGE HVER EN SMAG.

Bag alle tre steder er grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitbo, der har kastet sin kærlighed på Islands Brygge hvor de tre steder alle er placeret sammen i den hyggelige baggård bag Njalsgade.

THE FAT PIKE

BØF & SKALDYR PÅ ISLANDS BRYGGE
The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi synes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Læs mere her

FATTY’S

THE FAT PIKE’S BURGER “ON THE SIDE”
Fatty’s er The Fat Pikes lille rustikke burgerjoint, hvor kødet er friskhakket og råvarerne nøje udvalgt i sammensætningen af den ultimative Fatty’s burger hvad end du craver en klassisk hamburger eller cheeseburger. Fatty’s er efter at have reageret i hele restauranten nu kommet ud i sit eget lille anneks hvorfra der serveres burgerne som du kender dem

Læs mere her

THE PIZZA BRO

BRÆNDEFYREDE ITALIENSKE PIZZAER MED ATTITUDE PÅ ISLANDS BRYGGE
The Pizza Bro arbejder seriøst med økologi! Du får klassiske italienske pizzaer med knasende økologisk sprød bund, toppet med en kombination af de fineste italienske specialiteter og økologiske råvarer. Derfor er The Pizza Bro også særligt stolte over at have fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, og er på den måde med til at give os alle sammen lidt mere økologi- også når det gælder take away!

Læs mere her

Fatty's Islands Brygge - Njalsgade 19D, 2300 Kbh.S. - info@thefatpike.dk - Cvr: